Verkoop kunstkaarten en kalender

De serie Best bestaat uit een negental zwartwit-opnames vrij werk van een jaargang aangevuld met een compilatie ervan en wordt als set van 10 inclusief enveloppen in gevouwen formaat van 15×15 cm uitgegeven. De kaart is beschrijfbaar aan de binnenzijde en geeft hierdoor de mogelijkheid voor uw persoonlijke boodschap bij verzending.

Deze set Best2021 (gedrukt in eigen beheer) is ook door mij te verzenden, te bestellen via info@mariusboerfotografie.nl

Na ontvangst van  uw naam en adresgegevens ontvangt u van mij bericht. U kunt dan het bedrag van 32,35 (bedrag per set + verzendkosten) overmaken .

De opnames uit deze set zijn tevens te  koop in meerdere formaten en uitvoeringen zoals dibond .

The  Zodiac  Birthday  Calendar

Deze  verjaardagskalender in het formaat A4  combineert de tekens van de dierenriem met de bijbehorende kleuren en yoga-poses.

De zwart-wit opnames zijn via een lichtprojectie rechtstreeks op de lichamen voorzien van een patroon, behorende bij het teken. Het resultaat maakt deze kalender uniek in zijn soort en is te koop voor 21,95.

Deze eerste druk (in eigen beheer) is ook door mij te verzenden, te bestellen via info@mariusboerfotografie.nl

Na ontvangst van  uw naam en adresgegevens ontvangt u van mij bericht. U kunt dan het bedrag van 26,80 (bedrag per kalender + verzendkosten) overmaken .

De cover en de opnames uit deze kalender zijn tevens te  koop  tot het formaat van 40/50 in meerdere uitvoeringen zoals dibond .