Workshop Schrijven met licht

 

Zaterdag 3 maart gaat de workshop “Schrijven met licht” weer van start, een opstap voor ieder die meer uit zijn of haar camera wil halen om daarna  de beelden te maken die voor ogen staan.

De workshop wordt gegeven in de Klankbeeld-studio in Bleiswijk en loopt van 3 tot en met 24 maart, steeds op een zaterdagmorgen waarbij we beginnen om half tien.

De sessies duren ongeveer 2.5 uur.

De eerste ochtend heeft als opzet de camera en de begrippen tijd diafragma en lichtgevoeligheid te vertalen naar zinvol gebruik met behulp van de M-stand. Tevens gaan we in op de verschillen – overeenkomsten van lichtbronnen zoals dag, kunst en flitslicht en gaan er in de studio mee aan de slag.

De tweede ochtend gaan we dieper in op het gebruik van de lichtbronnen en leren we de verschillende lampen en lichtsituaties te gebruiken.  We testen meerdere lichtopstellingen.

De derde ochtend gaan we in de studio de opgedane kennis in de praktijk brengen en maken gebruik van zowel kunst- als flitslicht in groepjes van 3 personen.

Op de vierde ochtend  gaan we de gemaakte beelden  bekijken van de verschillende sessies en bespreken diverse gratis softwareprogramma’s. Tevens is er een mogelijkheid om de diverse apparatuur in de studio uit te proberen zowel met (gekleurd) licht als met achtergronden en worden vragen beantwoord.

De kosten voor de workshop zijn € 120,00 pp inclusief koffie -thee en zit vol bij 6 personen zodat er een optimale begeleiding kan plaatsvinden.

De studio is gevestigd in de van der Waalsstraat 38 2665 JK  Bleiswijk.

Aanmelden kan via info@mariusboerfotografie.nl  met vermelding van workshop schrijven met licht. Graag naam, adres, telefoonnummer en liefst ook gebruikte cameratype.

Geen camera maar wel interesse ? Vraag naar de mogelijkheden, daar komen we wel uit !

Bezit van statief is prettig, maar echt belangrijk is enthousiasme !

Na aanmelding volgt een factuur, de inschrijving is definitief na betaling.

Deze workshop is een initiatief van Marius Boer.

Zie ook www.mariusboerfotografie.nl